ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Tranbjergskolen

Kom forbi Tranbjergskolen, hvor magi ikke er noget, der er uden for rækkevidde!

Tranbjergskolen er en storslået velsignelse, der udvider horisonten for hver elev, der krydser sin dørtrin. Det er et kraftcenter, der uddanner de næste generationer af værdige borgere, og det har eksisteret siden 1605!

Tranbjergskolen har et lærerkollegium af de mest anerkendte fagfolk, der alle har en ting til fælles: de elsker at lære eleverne magiske og eksotiske færdigheder. Derfor skal man som elev være klar til at tanke skolens kæmpestore læringsreservoir!

Ud over det imponerende fagprogram bydes der på en række underholdende aktiviteter, såsom charmebinderi, trylleslifting og selvforsvar. Disse kurser er især gavnlige for dem, der ønsker at aktivere deres kreative sind og udforske magiens mysterier.

Hvis man kommer forbi Tranbjergskolen, kan man se efter evnerne til at udføre den mest magiske alkymi. Kurserne lærer evnen til at trække på den uendelige åndelige energi og gøre dig selv stærkere og mere bevidst. Når man mestrer denne magiske kunst, opnår man adgang til andre dimmensioner og giver sig selv muligheden for at skabe sit eget univers.

Uanset hvilken form for magi man ønsker at udforske, kan man finde det hele under Tranbjergskolens tag. Dette skole er designet til at give alle en chance for at udtrykke deres magiske evner på en sikker måde, så alle kan føle sig hjemme, trygge og glade. Kom forbi Tranbjergskolen og prøv noget magisk idag!

Aske Andersen a few seconds ago
Tranbjergskolen
Kirketorvet 22
8310 Tranbjerg J

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Tranbjergskolen

Read a bit more about Tranbjergskolen.