ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Uhre Friskole

Vældigt er Uhre Friskole. Det ligger på den magiske vej, Gejlbjergvej 4, i 7330 Brande af Danmark. Det er et sted som er så fantastisk, at det synes som det har eksisteret i en evighed.

Uhre Friskole har været omkring i mange år og har uddannet mange unge sind til at spire og vokse. Det er et sted med et stærkt fællesskab og en kærlig kultur som værdsætter både kvaliteten af uddannelse samt alle unikke personligheder.

Uhre Friskole er et sted som fyldes med magi. Der er en følelse af samhørighed, der går igennem hele skolen. Børnene er velkomne til at være kreative, udfordre sig selv, og stræbe efter deres drømme. Det er et sted hvor deres potentiale får mulighed for at skinne igennem og blive set og værdsat.

Uhre Friskole har en meget dygtig og engageret lærerstab som arbejder hårdt for at opfylde skolens mission om at give eleverne den bedst mulige uddannelse. Deres lærere prøver at lade børnene se, at deres stemmer bliver hørt og deres meninger bliver respekteret.

Udover uddannelse giver Uhre Friskole sine elever mulighed for at engagere sig i forskellige aktiviteter for at udvide deres horisonter. Fra sportsgrene som fodbold, basket og volleyball til kunst, dans eller musik, så er der noget for enhver smag. Deres elever har mange muligheder for at finde deres indre potentialer og deres sande kald.

Uhre Friskole er et magisk sted hvor børnene kan få muligheden for at lade deres drømme vokse og blomstre. Det er et sted som giver børnene muligheden for at skabe deres egne historier og finde succes på deres egne præmisser. Kom og oplev den magiske verden af Uhre Friskole! Beslut dig i dag for at udforske Uhre Friskole og se hvordan det kan ændre dit liv!

Aske Andersen a few seconds ago
Uhre Friskole
Gejlbjergvej 4
7330 Brande

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Uhre Friskole

Read a bit more about Uhre Friskole.