ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue

Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue er et magisk sted. Det ligger i et smukt nærområde ved Langstedvej 1, 5690 Tommerup i Danmark. Skolen er designet til at give unge mange muligheder for udvikling, uddannelse og social interaktion.

Lærerne her bringer magi ind i undervisningen ved at lade deres elever fordybe sig i deres fantasi og opmuntre dem til at tænke udenfor rammerne. På skolen får børnene mulighed for at udvikle sig personligt og få en personlig tilnærmelse til læring.

Børnene deltager regelmæssigt i aktiviteter, som inspirerer dem til at undersøge og bruge deres kreative evner. De er alle involveret i praktiske praksisser såsom bevaring af miljøet ved at have blomsterbed, planter direkte fra haven og andre naturrige aktiviteter.

Selvom mange af disse aktiviteter er akademiske, har skolen en afslappet og behagelig stemning, der gør det muligt for børn at udforske teorier og praksis i deres egen tid og retning. Dette betyder, at børnene kan finde deres egne veje til viden, et aspekt som generelt styrker deres mentale udvikling.

I børnehaven er der fokus på øget læring fra den tidlige udviklingsfase ved hjælp af leg, tegninger og andre interaktive øvelser. Vuggestuen leverer god pleje baseret på et miljø med følelser af tryghed, sikkerhed og kærlighed for alle børnene.

Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue er dedikeret til at skabe en magisk stemning som er sikker, opfostrende og styrker kreativ udvikling hos børnene. Klasserne giver børnene unikke opportuniteter og redskaber til at fremme deres fysiske, sociale

Aske Andersen a few seconds ago
Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue
Langstedvej 1
5690 Tommerup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue

Read a bit more about Verninge Skole, Børnehave og Vuggestue.