ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Vestskolen

Vestskolen – Skolen, som definerer danske børns drømme

På Vestskolen tror vi, at en god uddannelse starter med at skabe et levende og engagerende læringsmiljø. Vi har opnået dette ved at skabe et åbent og katalysatorisk miljø, hvor alle børn har mulighed for at udfolde deres bedste egenskaber.

Vores skole er landsdækkende, og tilbyder en helt særlig stemning. Et sted, hvor der er overskud til at udforske nye aktiviteter og praktiske færdigheder. Vores engagerede lærere har forsigtigt stillet et unikt fokus på at levere kvalitet i undervisningen, så hvert enkelt barn får en timevist og målrettet undervisning.

At gå på Vestskolen sikrer børn en god start på deres uddannelse. Vi har sørget for, at alle børn har adgang til state-of-the-art it-udstyr og klasseværelser konstrueret til at lette samarbejdet og samspillet. Vi er også stolte af vores dedikerede team af forældre. Sammen skaber vi en tryg og kærlighedsfyldt hverdag for alle vores skolebørn.

Vores lærere lægger stor vægt på at fremme børnenes kreative evner ved at tilskynde dem til at tænke ud af boksen og se ting fra andre perspektiver. Vi lægger vægt på innovation, så børnene lærer at arbejde selvstændigt og struktureret. Vi studerer hele elevens eksistens og hjælper dem med at finde deres sande potentiale og nianer ikke kun konkrete emner.

På Vestskolen tror vi, at drømme kan nås med mod og lidenskab; vores fo od godt milj æ stimulerer alle børn til at føle sig betydningsfulde og respekteret, så de kan realisere deres drømme . .

Hvis du ønsker at give dine børn mulighed for succes - kom til Vestskolens - den magiske uddannelsesoplevelse. Kom i dag for en rundvisningfor at opleve det bedste fra dansk læring!

Aske Andersen a few seconds ago
Vestskolen

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Vestskolen

Read a bit more about Vestskolen.