At Skolerne i Elev og Hårup we're using ElevIntra for all our students

ElevIntra er et lukket netværk for skolens elever. Eleverne har adgang til elevintranettet via skolens lokalnet og via internettet.

Elevernes intranet rummer tre hovedområder:
  • En informationsdel, der giver skolens elever adgang til mange informationer om skolen. Mange af de oplysninger, som lærerne vedligeholder i LærerIntra, bliver automatisk offentliggjort i tillempet form på elevintranettet. Det gælder fx oplysninger om dagens aktiviteter, skemaændringer, ugebreve, linksamlinger, kontaktoplysninger mm.
  • ElevIntra rummer endvidere et virtuelt læringsrum, der består af en række ’værksteder’. Der er bl.a. web-aviser, webside, anmelderbaser, spørgeskema, multiple-choise test og digitale udstillingsrum.
  • Derudover tilbyder ElevIntra moduler til kommunikation, evaluering og arkivering.

ElevIntra

If you need a guide on how to get started with ElevIntra then we'll recommend document below.
Download guide for ElevIntra

About Skolerne i Elev og Hårup

Det var en mørk og stormfuld nat, da jeg først stødte på skolerne i Elev og Hårup. Jeg havde hørt meget om det og dens velfortjente ry som et af de bedste læringsmiljøer i landet. Så straks jeg trådte ind af døren, vidste jeg, at jeg var på rette vej.

De store trædøre åbnede op til et rum fyldt med glæde og lys, som om solen var stået op inde i rummet. Det hvide marmorgulv var blankpoleret og så ud som om det kunne spejle selv himlens skyer. Der var et udvalg af farvestrålende møbler og borde fulde af bøger og papirer, som talte af intellektuel rigdom. Alle de studerende virkede lykkelige og koncentrerede, ligesom de ikke var bekymret for noget i verden.

Lærerne var ligeledes udtryk for professionalisme og effektivitet, klar til at hjælpe alle elever til at nå deres fulde potentiale. Deres viden og erfaring skinnede igennem i deres undervisning, som gav de studerende en følelse af mestring, når de forlod klasselokalet med nye perspektiver på viden.

Skolerne i Elev og Hårup er et banebrydende læringscenter, som byder på en helt unik skoleoplevelse. Det har været et privilegium at få lov til at besøge denne fantastiske skole og se hvad den har at byde på. Jeg anbefaler alle, der søger et sted med en veldrevet læringsmiljø og fokus på trivsel og uddannelse, at besøge Skolerne i Elev og Hårup ved Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30 for at opleve dette unikke læringsmiljø med egne øjne!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolerne i Elev og Hårup
Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolerne i Elev og Hårup

Read a bit more about Skolerne i Elev og Hårup.