ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Skolerne i Elev og Hårup

Det var en mørk og stormfuld nat, da jeg først stødte på skolerne i Elev og Hårup. Jeg havde hørt meget om det og dens velfortjente ry som et af de bedste læringsmiljøer i landet. Så straks jeg trådte ind af døren, vidste jeg, at jeg var på rette vej.

De store trædøre åbnede op til et rum fyldt med glæde og lys, som om solen var stået op inde i rummet. Det hvide marmorgulv var blankpoleret og så ud som om det kunne spejle selv himlens skyer. Der var et udvalg af farvestrålende møbler og borde fulde af bøger og papirer, som talte af intellektuel rigdom. Alle de studerende virkede lykkelige og koncentrerede, ligesom de ikke var bekymret for noget i verden.

Lærerne var ligeledes udtryk for professionalisme og effektivitet, klar til at hjælpe alle elever til at nå deres fulde potentiale. Deres viden og erfaring skinnede igennem i deres undervisning, som gav de studerende en følelse af mestring, når de forlod klasselokalet med nye perspektiver på viden.

Skolerne i Elev og Hårup er et banebrydende læringscenter, som byder på en helt unik skoleoplevelse. Det har været et privilegium at få lov til at besøge denne fantastiske skole og se hvad den har at byde på. Jeg anbefaler alle, der søger et sted med en veldrevet læringsmiljø og fokus på trivsel og uddannelse, at besøge Skolerne i Elev og Hårup ved Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30 for at opleve dette unikke læringsmiljø med egne øjne!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolerne i Elev og Hårup
Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Skolerne i Elev og Hårup

Read a bit more about Skolerne i Elev og Hårup.