LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Skolerne i Elev og Hårup

Det var en mørk og stormfuld nat, da jeg først stødte på skolerne i Elev og Hårup. Jeg havde hørt meget om det og dens velfortjente ry som et af de bedste læringsmiljøer i landet. Så straks jeg trådte ind af døren, vidste jeg, at jeg var på rette vej.

De store trædøre åbnede op til et rum fyldt med glæde og lys, som om solen var stået op inde i rummet. Det hvide marmorgulv var blankpoleret og så ud som om det kunne spejle selv himlens skyer. Der var et udvalg af farvestrålende møbler og borde fulde af bøger og papirer, som talte af intellektuel rigdom. Alle de studerende virkede lykkelige og koncentrerede, ligesom de ikke var bekymret for noget i verden.

Lærerne var ligeledes udtryk for professionalisme og effektivitet, klar til at hjælpe alle elever til at nå deres fulde potentiale. Deres viden og erfaring skinnede igennem i deres undervisning, som gav de studerende en følelse af mestring, når de forlod klasselokalet med nye perspektiver på viden.

Skolerne i Elev og Hårup er et banebrydende læringscenter, som byder på en helt unik skoleoplevelse. Det har været et privilegium at få lov til at besøge denne fantastiske skole og se hvad den har at byde på. Jeg anbefaler alle, der søger et sted med en veldrevet læringsmiljø og fokus på trivsel og uddannelse, at besøge Skolerne i Elev og Hårup ved Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30 for at opleve dette unikke læringsmiljø med egne øjne!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolerne i Elev og Hårup
Tlf. 87 13 63 44 & Tlf. 87 13 92 30