ForældreIntra is a closed system for parents to students in our school

ForældreIntra er en udvidelse af Skoleporten, men i modsætning til de øvrige dele af Skoleporten er ForældreIntra et beskyttet område, hvor kun forældre til elever på skolen har adgang. For at komme ind i ForældreIntra skal brugeren indtaste brugernavn og adgangskode. Ud fra disse oplysninger får brugeren adgang til de relevante områder. Forældre har kun adgang til klassesider, der vedrører de klasser, hvori deres egne børn går. Adgang til ForældreIntra sker via et menupunkt i Skoleportens hovedmenu.

ForældreIntra er et redskab, skolen kan benytte i forbindelse med skolehjemsamarbejdet. Forældre og lærere med adgang til en klasses sider i ForældreIntra kan både hente information om klassen, læse meddelelser til klassen og deltage aktivt med billeder, opslag, beskeder, debatindlæg ol.

Ved første indlogning i ForældreIntra skal forælderen anvende deres brugernavn samt en automatisk genereret førstegangskode. Når førstegangskoden er godkendt ved første indlogning, bliver forældreren sendt videre til en side, hvor han eller hun skal vælge sig en personlig adgangskode, som skal anvendes ved fremtidige besøg i ForældreIntra. Personlige adgangskoder skal bestå af mindst 6 tegn.

ForældreIntra

You are welcome to download the ForældreIntra guide below if you need a quick introduction on how to get started.

About Ødis Skole

Ødis Skole, beliggende på Steppingvej 14, 6580 Vamdrup i Danmark, er en lokal skole, der gør et stort stykke arbejde med at forberede børn til deres fremtid som voksne. Skolen har været åben siden 1952 og er blevet et af de mest velrenommerede uddannelsesinstitutioner i Danmark.

Ødis Skole tilbyder både grundskole og gymnasium uddannelse, og har mange andre muligheder for at hjælpe sine elever til at nå deres mål. Skolen har flere forskellige fagområder, herunder matematik, naturvidenskab, historie og engelsk. Derudover tilbyder skolen også forskellige ekstra-curriculære aktiviteter for at give eleverne mulighed for at få mere udfordringer. Disse aktiviteter omfatter udflugter, sportshold, musik- og danshold, teaterforestillinger og meget mere.

Ødis Skole har et kvalificeret personale, der inkluderer lærere, administration og forskellige andre støttefunktioner. De er alle meget engagerede i at give eleverne den bedste skoleoplevelse muligt. Lærerne forsøger at motivere eleverne ved hjælp af individuelle lektionsplaner og klasseundervisning. De anerkender også deres unikke evner og styrker og hjælper dem med at blive de bedst mulige versioner af sig selv.

Skolen fra Vamdrup har en dyb respekt for menneskerettighederne og arbejder dedikeret på at skabe en tolerant kultur med stor lighed mellem alle. Dette giver eleverne mulighed for at føle sig trygge på skolen samtidig med, at de lærer vigtigheden af etisk adfærd. Ødis Skole støtter også åbne diskussioner om vigtige emner som racisme, sexisme og andre former for diskrimination.

Ødis Skole er en skole, som børnene kan nyde godt af. Det har et engageret personale, der giver et trygt miljø til sine elever. Det er dedikeret til at levere høj kvalitet uddannelsesmuligheder samt undervise vigtigheden af menneskerettigheder og etisk adfærd. Ødis Skole er en unik skole og et godt sted for børn at få deres uddannelse. Kom ned til Ødis Skole og se det med egne øjne! Besøg skolen i dag for at opdage hvorfor det er en af Danmarks førende uddannelsesinstitutioner!

Aske Andersen a few seconds ago
Ødis Skole
Steppingvej 14
6580 Vamdrup

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.

About Ødis Skole

Read a bit more about Ødis Skole.