About Skolen ved Tuse Næs

Skolen ved Tuse Næs, på Tuse Byvej 2, 4300 Holbæk, er et fyrtårn for alle der går i skole. De fortalte deres egne eventyr, legende og historier med fyldt med stolthed over det vigtige ansvar de skal udføre. De kenes glade ansigter, børnene dansende af glæde, stedets konstant engagerede lærere og forskellige andre faggrupper bekræfter dette.

I dette besluttede århundrede har Skolen ved Tuse Næs aldrig mistet troen på sit eget potentiale og det at give børnene den bedste uddannelse. Deres mission er krystalklar: at fremme børns åndelige udvikling og give dem de bedste muligheder for at kunne håndtere de udfordringer, de støder på i deres fremtid.

Skolen er viet til at undervise sine elever med en måde som er livlig, nutidig og relevant for fremtiden. Deres læringsmiljøer er lydhøre, kunstnerisk inspirerende og bygger på kreativitet, innovation og indsigt til at møde de udfordringer som dagens børn står overfor.

Udover dette har Skolen ved Tuse Næs aldrig ænset på at engagere børnene i aktiviteter og begivenheder uden for skolens rammer. Dette har inkluderet sportsturneringer, teaterforestillinger, skolefester med fokus på musik- og filmproduktioner, samt kunst- og designkonkurrencer.

Det er almindeligt anerkendt at Skolen ved Tuse Næs har balance mellem akademiske præstationer og den sociale opfattelse af verden. På disse steder er børnene arbejder hårdt for at nå nye højder og samtidig nyde hinandens selskab og venskaber.

Skolen ved Tuse Næs er stolt af at fremme et positivt miljø til fremme personlig udvikling blant sine elever. Her praktiseres det en kulturel forståelse mellem de forskellige racemæssige baggrunder som elevene repræsenterer. Dermed har skolen en frugtbar dobbeltrolle som et akademisk miljø for eleverne sammen med støttende driftsaktiviteter for deres familiesammenhæng.

Så mens vi beundrer Skolen ved Tuse Næs for dets alsidighed og evne til at levere en af ​​de bedste læringsmiljøer i Danmark, skal vi ikke vandre bort uden at indse det faktum, at det vi har set bare har været en brøkdel af den store belønning der venter eleverne, når de træder igennem dets portals, der ledes af oplysning og personlighed! Kom og se hvad Skolen ved Tuse Næs har at byde på – bliv inspireret og udvikle dig selv!

Aske Andersen a few seconds ago
Skolen ved Tuse Næs
Tuse Byvej 2
4300 Holbæk

Playgrounds near Skolen ved Tuse Næs

Legepladsen
Risvænget 28A

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

What is LærerIntra?

Basismodule for employees of the school.