LærerIntra is a web-based program for handling daily routines for teaching

LærerIntra er et lukket forum, hvor skolens personale og medarbejdere har adgang til vigtige oplysninger og værktøjer. I LærerIntra ligger informationerne kun ét sted – og det er nemt at styre, hvem der har adgang til hvad. Med andre ord fungerer LærerIntra som en slags intranet eller medarbejderportal.

LærerIntra er et forum for samarbejde og udvikling for skolens personale. Desuden er det en hjælp i planlægning og koordinering af undervisningen og de øvrige aktiviteter på skolen.

LærerIntra er netbaseret og derfor altid tilgængelig. LærerIntra hjælper med, at få alle aftaler om arrangementer, reservationer af lokaler og udstyr, vikarplaner, oplysninger om gældende praksis, materialeoversigter, kursustilmeldinger og meget mere samlet ét sted.

What is ElevIntra?

Portal for students with information about education and a lot of other tools.

What is ForældreIntra?

Information- and communicationsystem for parents.

About Sophieskolen

Sophieskolen er et unikt sted, der er hjemsted for uddannelse og læring. Beliggende i 4800 Nykøbing Falster, Danmark, denne skole har været en fælles kilde til børn og voksne med forskellige baggrunde. Faktisk har Sophieskolen fungeret som en platform for social inklusion siden det blev grundlagt i 1983.

Skolens lærere har konstant arbejdet for at skabe et miljø, der tilskynder innovation, deltagelse og udvikling. Fra matematik til dans, de har konstant leget med ideer og metoder for at sikre, at alle elever kan få den bedst mulige uddannelse. Dette er især vigtigt, da skolens mål er at fremme social inklusion og øge kvaliteten af ​​livet for deres studerende.

Gennem årene har skolen forsøgt at give deres elever muligheder til at udvikle deres intellektuelle evner, ved at give dem muligheder for at deltage i aktiviteter som kunst, sport og kultur. En af de måder, hvorpå skolen gør dette på, er ved at samarbejde med andre organisationer for at give deres studerende et bredere spektrum af læringsmuligheder.

På trods af det faktum, at skolen er beliggende i et sted med få økonomiske ressourcer, har det formået at give sine elever et bredere perspektiv på livet. Dette har været muligt takket være den store indsats fra skolens personale og det store antal organisationer og NGO'er, der har støttet skolens initiativer gennem årene.

Sophieskolen er virkelig et helt unikt miljø og et bevis på det faktum, at social inklusion og uddannelse ikke behøver at være en dyr affære. Det respekterer forskelligheden i elevernes baggrunde og giver dem muligheden for selvbestemmelse til at uddanne sig selv.

At uddanne sig selv gennem Sophieskolen kan hjælpe med at forberede eleverne på fremtiden. Ved at give dem mulighed for at opdage deres potentiale og tilbede kreativiteten i livet kan det hjælpe dem med at realisere deres drømme. Vi opfordrer alle til at undersøge de mange læringsmuligheder på Sophieskolen!

Aske Andersen a few seconds ago
Sophieskolen
Merkurs Plads 4
4800 Nykøbing Falster